Saturday, 7 April 2012

PENGUMUMAN!!!.

Sementara rebate belum sampai ke penghabisan..anda masih berpeluang untuk memiliki korset Premium beautiful (PB) sambil menikmati rebate rm225 yang akan di masukkan ke dalam akaun anda pada bulan seterusnya. Pembelian  korset PB ini bukan lah sesuatu yang sia-sia kalau nak dibandingkan pembelian barangan berharga yang lain.Ini kerana pembelian sekali seumur hidup ini dapat mengubah tahap kesihatan anda semua ke tahap yang lebih baik..sape yang tak mahu kann??? Semua jawapan ada pada anda sendiri..Berbalik pada harga yang digeruni segelintir pengintai korset, anda tidak perlu bimbang kerana kami sentiasa menawarkan harga terbaik kepada setiap pengintai yang berminat memiliki korset istimewa ini. Korset ini bukan sahaja dapat mengurangkan sakit tulang belakang atau masalah dalaman yang lain..malah dapat membantu para lelaki untuk mengurangkan buncit diperut yang semakin mengganggu dan menyukarkan ketika pemakaian kemeja atau mana-mana baju.

ANDA MASIH ADA MASA UNTUK BERFIKIR SEBELUM AKHIR BULAN INI !! KERANA REBATE BERNILAI RM225 TIDAK AKAN DISAMBUNG LAGI...DAN AKAN KEMBALI PADA HARGA RM75 UNTUK 1 KORSET..

Tuesday, 3 April 2012

saya bangga dengan NUR ALIAS

saya bangga dengan nur alias a.k.a Nur yang bersemangat membuat blog premium beautiful sejurus menjadi ahli, Itupun menunggu hari yang sesuai untuk mengukur size di stokis bagi mendapatkan set premium beautiful yg di idam-idamkan...Walaupun masih tersangkut ketika ingin membuat loan tapi itu semua belum lagi dapat mematahkan semangat kawan kita sorang nih..Tak lama setelah mengisi borang ahli dan berminat join bines PREMIUM BEAUTIFUL, Nur telah berjaya membuat saya kagum kerana berjaya menghasilkan blog yang BER"INFO" walaupun dia bagitahu die x reti sangat psl blog nie..WELL DONE GIRL! OK APE BLOG TU..x secanggih orang lain xpe..x sehebat orang lain x pe..asal blog kite ni penuh berinformasi okey??sape2 yang duk area chendering..area uitmtu..boleh la silau2 kat laman web kawan kite nih...http://nur-new-life.blogspot.com.
 Ok.stop dulu..nurse dah datang..kat kts nie..anak lelah.Semoga bertemu lagi di lain lembaran

Monday, 2 April 2012

promosi rebate rm225 semakin ke penghujung kawan2!!!

cepattt!!! sebab rebate offer akan berakhir akhir bln ni BULAN APRIL YE! bagi anda yang berminat nak beli cash or instalment serendah rm200 anda masih berpeluang untuk merebut rebate rm225 yang akandimasukkan ke dalam akaun anda sebulan selepas pembelian korset premium beautiful PB.

Bagi anda yang masih tertanya-tanya..APA ITU KORSET PREMIUM BEAUTIFUL? MACAM MANA FAR INFRA RED BERFUNGSI? anda tidak perlu risau kerana segala pertanyaan anda dan segala kemusykilananda pasal produk ini akan saya cuba leraikan sebaik yang mungkin, insyaAllah...

SAYA BOLEH DIHUBUNGI MELALUI  :

TELEFON : 0199156499 / 0179728498

SMS         : NO YANG SAMA

WHATS APP : NO YANG SAMA

EMAIL : ORENGURLCORNER@GMAIL.COM

FB        : ORENGURLCORNER