Tuesday, 10 January 2012

hari ke 2 pakai korset

Harini hari ke 2 saya pakai korset pb..saraf saya yg mmg problem sejak dulu..rase lenguh sket..mybe penangan  korset ni kot...tindak balas far infra red (FIR) mungkin. Rs terkejut je bile harini nak kancing korset rase longgar sket dari semalam.Macam  x percaya pun ade..takkan la dalam masa 2 hari blh ade perubahan begitu ketara.yang paling ketara saraf2 yang sakit still rase lenguh..badan2 da naik merah-merah..Bak kate kak wani...merah tu tanda toksin dari badan kite..haaa..byk nye...lagi laa semangat nak pakai nak tgk tanda merah tu lagi..rase gatal2 jangan cakap laa..tapi untuk sihat ku tahan jua...

Emm..cukup la untuk harini..dariwsy da buat perangai..sepahkan umah...So kepada yang berasa ingin tahu pasal korset yang mengagumkan ini..jangan segan silu email saya ni orengurlcorner@gmail.com atau hubungi saya di 017-9728498 okey?x beli pun xpe..just nak share dengan anda yang berminat nak tahu.

No comments:

Post a Comment