Friday, 28 March 2014

Teman sifu CDM Hazawani bertapa siapkan slide :)

Assalamualaikuum......

Pagi ni sampai airport pukul 9.15 pg terus ambik bas ke kl sentral sbb leader dah tunggu sana..kali ni lain sket sebab datang sorang x bawak anak..perasaan lain macam sket tp Alhamdulillah darwisy mcm fhm je...tapi bila rindu kena Face Time la..sebab bila kite call dia akan bgtau "takboh" hahaha!!!

Esok adalah hari yang sangat bermakna bagi kami...sebab mentor kami, 'IBU' kami akan berkongsi tips yang sangat berharga beserta dengan jemputan khas..hmmm...x sabar pulak rasanya..Allah Maha Memahami umatNya..tiket promo best kali ni..lagi murah dari tiket bas :) ilmu dapat grab duit dapat save..Almaklumlah tak bleh nak duduk lama dalam bas atas sebab kesihatan tulang belakang.

Best jugak teman kak wani siapkan slide,tengok sekeliling semua korporat- korporat tengah diskas..aura tiba- tiba ada boleh??? hahaha!!! poyo... tapi serius kalau tengok sendiri memang semangat nak berbisnes naik semacam haha!! mau x semangat semua cakap pasal bisnes..serius dan bersemangat..tak kira la bidang apa kan tapi still bisnes hmm....

Thank you kak wani sebabs bagi peluang alia temankan hihihi..boleh rasa sendiri suasana..lain macam sket kat sini..bukan tak pernah tengok pun orang diskas bisnes tapi kat sini setiap meja diskas bisnes haha!! dengan laptop sendiri buat keje..dengan group nye..semua isu semasa dan positive issues..berbanding sesetengah pihak yang lebih suka membicarakan perihal orang lain, mengeluarkan kata-kata yang tak manis sedih sangat :(

Esok, bermula la seminar " Unstoppable A Millionnaire Project " semoga berjalan dengan lancar Amin....gambar - gambar akan di upload selepas majlis selesai ye...nantikan....hehehe



nak tahu lebih lanjut blh whats app Alia 019 915 6499



Saturday, 1 March 2014

garam buluh drink

rasa letih semacam minum air garam buluh rasa ringan sket..tidur lewat blh bangun awal..rasa sakit badan kurang sket..Alhamdulillah..syukur..dengan izinMu jua Ya Allah