Tuesday, 16 September 2014

APA ITU BIO SELEZA DAN KEBAIKAN


 


 
 APA ITU BIO SELEZA?
  
 Tuala atau pad wanita yang mempunyai  empat (4) fungsi : -
  • BIO VELOCITY ENERGY
  • NANO PERAK
  • ION NEGATIF
  • SINAR INFRAMERAH JAUH (F.I.R)
 
 
 
 
APA ITU  BIO VELOCITY?
 
 
 
 
 
 
APA ITU NANO PERAK
 
 
 
 
APA ITU ION ?
 
Sedikit pengenalan berkaitan Ion. Ion adalah molekul atau atom yang mempunyai cas elektrik. Apabila atom atau molekul adalah neutral, jumlah proton iaitu positif dan eletron iaitu negatif adalah sama.
 
 
TETAPI....
 
 
Apabila jumlah proton dan eletrik tidal lagi sama dan berbeza , ion itu akan bercas sama ada positif atau negatif.


 
 
SEKARANG....
 
APA ITU ION NEGATIF?
 
Kajian sains menunjukkan ion negatif tidak berbau , tanpa rasa dan tidak boleh dilihat.
 
contoh : kawasan pedalaman seperti kawasan luar Bandar.
 
 
Menurut kajian Profesor Phillip Lenard, iaitu pemenang nobel bagi FIzik , risiko penyakit berjangkit akan menurun sekiranyanya berada di persekitaran yang dipenuhi ion negatif.
 
Ion negatif ini juga terkenal sebagai VITAMIN UDARA :)
 
 

  
 
 
 
APA ITU SINAR INFRAMERAH JAUH (F.I.R)?
 
Sinar Inframerah jauh atau Far Infra Red membantu menggalakkan peredaran darah dalam badan kita.
 
 
 
 
 
 
TERDAPAT BEBERAPA KOMPLIKASI AKIBAT JANGKITAN
 
 
 
Sekali imbas tengok pun dah ngeri kan ??:(((
 
 Jom! jaga Miss V kita elok - elok...
 
Bukan setakat luaran je kena jaga...
 
Bukan handbag je kena bayar mahal untuk nampak lebih bergaya...
 
Bukan kosmetik je layak untuk kita bayar mahal untuk tampil cantik...
 
Bukan pakaian je.. mahupun kasut..TAPI aset kita juga LAYAK dan BERHAK di bayar mahal untuk menjaga keharmonian rumah tangga.
 
Bagi yang belum berkahwin lagi la kena jaga kan...sebelum datangnya masalah yang tidak diingini...anda tentu faham maksud alia kan..
 
Sekiranya anda rasa x berbaloi untuk bayar mahal untuk membeli Feminine Pad Bio Seleza pilihan terletak pada tangan anda :)
 
 
 

 
 
SO....??? tepuk dada..Tanya selera...
 
 
 
 
 
Ujian ini menunjukkan pad Bio Seleza boleh menyerap tanpa membasahkan tisu :)
 
 
 Apabila ujian dilakukan sendiri memang hasil lagi real dan superb!
 
 
 
 nak tengok demo depan mata jugak?? bolehhhh..whats app je..group kami ada di merata -rata In Shaa Allah...yyang penting anda puas hati bila tengok depan mata kan? :)


 
 
Pada yang selalu bocor setiap kali datang bulan..jangan risau...ada yang extra long punya :) adanya bio velocity (BV) atau sumber tenaga cahaya matahari waktu dhuha boleh merawat senggugut anda :) teruja tak ??hihihi....
 
 
           
 
 


 
 
Pada yang sedang tercari-cari bisnes yang dah kukuh dan perlukan bimbingan setiap masa..kehadiran anda sangat dialu alukan :) kelas produk + kelas Ilmu semua FREE :)
 
 
 
 
Antara testimoni - testimoni
 
 
 


 


 





 


 


 
 


 
 


 
 


 
 
 
 
 


 
 


 
 
TERKEJUT TAK ?? mereka berjuang untuk berubat dan membuang apa yang patut...pada yang mempunyai masalah yang sama..cepat book awal sebab stok memang tengah panas....
 
 
 
sebarang pencerahan boleh
 
 whats app Alia 019 915 6499
Page : Soho Biz Mom Alia Aisya