Tuesday, 24 January 2012

cepatttt promosi da nak habis!!!! cepat sebelum terlambat

PROMOSI SEMAKIN HAMPIR KE PENGHUJUNG!!!!



HARGA BIASA  : RM158
HARGA PROMOSI : RM150



HARGA BIASA : RM26.50
HARGA  PROMOSI  : RM 23.50



CEPAT!!!  SEBELUM  TAWARAN  KEMBALI  KE  HARGA   ASAL




DO CONTACT ME ALIA ( 0199156499)
PAKAT BELI RAMAI PUN OK.. BOLEH JUGA EMAIL SAYA  DI ORENGURLCORNER@GMAIL.COM

Friday, 20 January 2012

hmm..

Akhirnya dapat jugak la grab something  berjumpa juga dengan DangMerduWangi Sainy yang agak sibuk akhir2 nie...u r such a good biz partner..really...good to know u..very soft spoken..i looiikkee!!!! bile mcm tu mudah kepala otak ni nak trima hahahha!!!terima kasih la sbb belanja makan kamiyg mmg lapar ms sampai tadi..haha..bila datang sinikite p makan sedap2 plak k? iblanja..kite diskas lagi tp kali ni without baby kot haha!! fokus lepas ni nak p kelas..blom berkesempatan lagi sbb terikat dengan hal lain selain korset nie..tapi kelas modal ilmu danproduktetap akan pergi..waktu dan masa je penentu...hmmk la my baby da nngis nak susu..kne type off dulu...daaa.....di bawah ni antara kenangan bersama biz partner..



Wednesday, 18 January 2012

hari ke 9 pakai korset pb

sori..lama x update blog pasal testimonial nie..bz sket ngn anak..suami..ngn bisnes lain..walau masuk pb ni bisnes lain xleh tinggal terus..sesekali kena fokus jugak yg lain...hmm...pasal korset nie..makinhari makin selesa...RASE LAIN KALAU X PAKAI PB DALAM SEHARI..sbb terase postur duduk ..berjalan da lain..tulang belakang pun x sakit lagi...tq so much  jiha..dang..kak wani...


DANGMERDUWANGI  


JIHA N ME


KAK WANI AND ME

sangat berterima kasih kepada mereka kerana x putus2 menyakinkan saya tentang keajaiban korset pb dan for u dang..tq so much sebab sanggup datang umah present kat i..guide i...and jihat..tq so much sbb banyak tlg kak ya jawab soalan yg musykil di hati n luv to be ur biz partner...dan kak dang..tq sbb banyak bg kate2 semangat kat fb..walau x reply ape kadang2 tapi begitu memberi inspirasi dalam diam...korang seme xtau betapa bersyukur dapat knal orang yg sweet simple n nice person ever... 

Sunday, 15 January 2012

hari ke 6 pakai korset

huhuhuhu..lewatnye meng"update" blog malam ni...oopppssda pagi lerr..si darwisy ni laa..dari tadi asyik kacau je ibu die nak update info dalam blog nie.hmm.. berbalik pada perasaan harini..wahh!!! rase makin selesa dengan pb nie..rase mcm da x reti nak minum ais..rase cam da x reti makan ape..lps ninak beli bamboo salt cooking powder...sebelum to' puan temah balik..nak kne setel umah yang da macam tongkang pecah nie..hihihi.."mtk tolong bibik kemaskan nanti boleh wan?" hihihi...mlm nie suami masak nasi goreng merah..baikhati je die buat untuk isterinya juga..bile makan " kurang masin eh bang?"kata saya ..die jawab " bkn ke kite nak kurangkan masin dan makan makanan sihat?"hmmm..terkena je..lepas ni nakmakan benda sihat je..sebab anak kita akan IKUT MAKAN  apa yang kite makan..so..kena makan yang berkhasiat je..jauhnye pegi selingan nie..hmm berbalik pasa testi saya hari ni..tahap kegatalan...(bkn saya gatal ye..) da berkurangan...sakit pun da kurang..cuma rase nak makan da kurang..air masak for sure bayak minum..

p/s : pagi tadi sempat promot korset..lacto lite dan mineral coffee kat kawan yang datang bg kad kawen.daripada nak masuk sekejap jadi terlama plak sbb nak dengar explaination.asal2 bile tgk akak die ni makin kurus...kulit muka punmakin cantik..promot sket..minum la XANGO..SESIAPA YANG BERMINAT DENGAN KORSET atau nak free consultation blh hubungi saya di talian 0179728498/0199156499

TAWARAN ISTIMEWA



DENGAN PEMBELIAN FULL SET KORSET PB (CASH /CREDIT CARD SAHAJA )




ANDA LAYAK MENERIMA FREE GIFT



PB WASH


+


2 PEKET LACTO LITE  ( RM12.00)


+

2 peket xango (rm12.00)

+

rebate rm225


berminat???? do contact me 0179728498 / 0199156499 (alia)
nk tau how to genrate income rm3 k a month? book appoinment with mo NOW!

P/S : REBAT HANYA SAMAPAI BLN NI JE...CEPAT!!

Saturday, 14 January 2012

Hari ke 5 pakai korset PB

HMMM..ape ye..SAYA SANGAT HEPI LARR!!!!!!!!!!!!!!!!! saya cam x caye lar.waist nipper a.k.a bengkung bkn setakat cangkuk no 2 tapi no 3 last saya bleh pakai arrgghh!!! tapi pakai cangkuk no 2 la arini sebab still macam x caye blh langkah cangkuk 3 terus...terdiam sekejap tadi.x ketat pun..hmmm..miracle!!


Cangkuk yang ke 3 tu yer saya da muat..tapi ni bkn badan saya ye hahaha!! malu sehh nak amik gamba cam gini..hihihihi..hapi nye arini lalalalalala!!!! so...kepada anda semua..kaum hawa sekalian..para isteri...jom berubah kepada lebih baik... book appoiment dengan saya sekarang!! kalau nak tahu lebih lanjut pasal ni pun okey je..book appoinment sekarang !!  ALIA (0179728498) BOOK APPOINMENT  OKEY?sape malu2 email pun okey orengurlcorner@gmail.com

Friday, 13 January 2012

Nurich lacto -lite

                                                Ramuan Utama : Kumpulan Lactobacillus, Inulin,Serbuk Epal
                                                 Kandungan       : 6 kg x 25 bungkus /kotak
                                                 Harga                : RM 158.00


APA ITU NURICH LACTO LITE?
Nurich lacto lite adalah minuman berkhasiat yang menggabungkan yogurt kultur hidup dan Inulin.


APA ITU INULIN?
inulin merupakan serbuk yang dikisar daripada akar tumbuh-tumbuhan,kaya dengan serat larut dalam air.Ia juga merupakan makanan untuk bakteria berguna dalam saluran usus.SERAT LARUT DALAM AIR dapat membantu 

  •  menyelaraskan kandungan kolestrol serum dan tekanan dalam darah
  • mengurangkan penghasilan bahanbertoksin dalam badan 
  • meringankan beban hati
  • dapat mempercepat pembiakan bakteria berguna dalam sauran usus(kerana bilangan bakteria berguna mempengaruhi keadaan kesihatan manusia)
  • mengurangkan kuantiti bakteria berbahaya seperti ( bakteria disentri, bakteria taun)
  • dapat meningkatkan daya keimunan badan
  • menyepadukan vitamin B dalam saluran usus
  • mengekalkan operasisistem saraf yang normal dan melicinkan kulit.
Lacto-Lite juga ialah simbiotik yang menggabungkan kedua2  probiotik (bakteria berguna) dan prebiotik (makanan bakteria berguna)

APA ITU PROBIOTIK?
Probiotik ialah kumpulan bakteria berguna semulajadi yang hidup dalam saluran usus badan manusia.Ia membantu dalam memperbaiki keseimbangan ekologi kumpulan bakteria dalam saluran usus demi meningkatkan taraf kesihatan manusia.

APA ITU PREBIOTIK?
Prebiotik secara umumnya ialah makanan yang tidak boleh dicerna tetapi dapat menggalakkan pertumbuhan dan mengaktifkan kumpulan bakteria berguna tertentu.Ia juga dapat membantu : 
  • Pertumbuhan probiotik dan meningkatkan keaktifan probiotik
  • menyediakan keadaan saluran usus yang bersifat asid lemah demi pertumbuhan probiotik seperti Lactobacillus dan Bifidus

APA BEZA MINUMAN YOGURT DI PASARAN BERBANDING NURICH LACTO LITE?

  1. Mengaplikasikan teknologi canggih untuk melindungi bakteria berguna yang terkandung dalam produk ini ( 5 lapisan perlindungan)supaya bakteria berguna tersebut tidak dapat dihakis oleh asid perut dan garam hempedu sebelum memasuki saluran usus dan menggugat keberkesanannya.
    2.  INULIN  merupakan makanan bagi bakteria berguna kerana ia membantu dalam pembiakan 
         bakteria berguna serta menjaga kesihatan manusia.

SIAPA YANG  PERLU MENGAMBIL LACTO LITE?
  • Sesuai untuk semua golongan masyarakat
  • golongan yang selalu mengalami ketidakselesaan dalam saluran usus
  • pesakit sembelit
  • mereka yang sentiasa menjaga kesihatan
  • golongan yang mengamalkan gaya hidup tidak sihat
ADAKAH NURICH LACTO LITE MEMPEROLEH KEBENARAN DAN KELULUSAN NEGARA?

Ya.Nurich Lacto Lite telah memperoleh kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia unutk dijual secara sah di pasaran.Selain itu Nurich Lacto Lite juga telah diiktiraf  oleh FDA sebagai GRAS (Generally Recognized As Safe).

KEBERKESANAN
  • Mengurangkan bahan fermentasi beracun dan penghasilan enzim bakteria berbahaya
  • Menyekat patogen dan cirit - birit
  • Menyingkirkan sisa bahan buangan untuk mengurangkan sembelit
  • Meningkatkan daya keimunan badan
  • Menggiatkan sintesis nutrien makanan
  • Merangsang penyerapan nutrisi dalam usus
CARA PENGAMBILAN

Campurkan 1 peket Nurich Lacto Lite ke dalam 200ml  air suam atau air mineral,jus buah-buahan(jgn guna air panas seboleh2 nya.)

Dinasihatkan supaya minum sekurang-kurangnya 800 ml air selepas ambil produk ini untuk kesan yang menggalakkan.


NAK ORDER ? BOLEH TINGGAL PESANAN ATAU CALL DI TALIAN 0179728498  (ALIA)
BOLEH JUGA EMAIL DI ORENGURLCORNER@GMAIL.COM

mineral coffee

Mineral coffee adalah adunan bijian kopi yang telah dicampur dengan GARAM BULUH.Ia 
merupakan sumber magnesium yang menggalakkan penyerapan dan pengekalan kalsium.kepada 
peminat kopi,keistimewaa mineral kopi ini juga membekalkan bahan untuk KESIHATAN BADAN, 
MENGHILANGKAN KELETIHAN DAN MELEGAKAN TEKANAN dari segi fizikal dan 
mental.


YANG PALING PENTING ! mineral kopi Hai- O ini tidak ditambah gula,tidak mengandungi 
kolestrol dan bahan pengawet.Jadi pilihlah kopi mineral Hai O ini sebagai kopi kegemaran 
anda PLUS menjaga tahap kesihatan anda !! harganya juga tidak lah mahal hanya rm26.50.


kepada yang berminat sila pm ye..
p/s : saya da minum..sedap!!

hari ke 4 pakai korset..my own testimonial

hmm....hmmm...harini saya nak share lagi..masa nak menyusu si Darwisy..laju semacam je die isap susu (die yg sememangnye seorang yg gelojoh kalo hisap susu..penat main2 baru nk isap..kalo x xnak isap lansung kecuali kalo penat n rase nak tido..susu ibu la pencarian die) ok..berbalik pada perbincangan kite..susu saya yg sememangnya slalu bengkak susu..flowing so fast untuk hari yang ke 4.trust me..seriously mmg terkejut sangat dengan KEBERKESANAN Premium Beautiful Corset nie.waalllaaahhh!!!! so apalagi jom la try samadan rasai 
KENIKMATAN memakai korset nie..kalau betul -betul serius anda bole generate income rm4,500 sebulan..kepada sesiapa yang nak jadi biz partner saya pun blh pm dan saya ajar anda bagaimana nak berjaya dalam bidang nie..nakberjaya kena bekerjasama dalam satu team..x bole buat sorang2..dengan pertolongan DDM,SSM,CDM kite,pasti kita tidak akan terkecuali untuk mendapat income yang menarik.tambahan plak seminar dankelas free je tau..nak taulebih lanjut??? u can call or sms at this no : 0179728498 or u may email me at orengurlcorner@gmail.com

Thursday, 12 January 2012

hari ke 3 pakai pb corset

Alhamdulillah..keselesaan memakai pb bertambah harini..semakin selesa..semakin semangat..semakin  rase kemas ketika memakai...credit to my biz partner..Dang Merdu Wangi ..Jiha Srikandi...kakwani..auntie Zai...Hari nie sakit saraf da kurang..sakit kepala plak menyerang..pening...hrp tindakbalas ni dapat mengurangkan sakit migrain saya yg kuat ni.insyaAllah..kite hyberusaha dan ikhtiar....rase kurang selesa pd awalnya ..da hilang..rase sgt selesa.....

So kepada sesiapa yg berminat dengan premium beautifulni..boleh la hubungi saya... 0179728498 (alia)
free consultation pun blh..kalsu nak tahu pasal PB nie...

Wednesday, 11 January 2012

harini x pakai korset

Harini saya x pakai korset sebab tindak balas "boleh tahan".bkn x larat nak pakai..bab pakai larat saannggaattt..cuma nak basuh x larat sbb takleh nak tepuk2 korset tu..tgn jadi lenguh..lain lah kalau suami ade di rumah..boleh la mtk tolong basuhkan korset tu.hihihi..mlm nie tgn da beransur ok.esok sambung pakai.x saba nak pakai..sebab rs yakin je bile pakai..hahaha!! pen off dulu..lapa lerr...


sekali sekala boleh la makan benda oily nie..tapi xleh selalu..kena jaga pemakanan..yummy..resespi turun temurun dari nenek di kampung...mmg teerrbbaaaeekkk!!!!!!

Tuesday, 10 January 2012

hari ke 2 pakai korset

Harini hari ke 2 saya pakai korset pb..saraf saya yg mmg problem sejak dulu..rase lenguh sket..mybe penangan  korset ni kot...tindak balas far infra red (FIR) mungkin. Rs terkejut je bile harini nak kancing korset rase longgar sket dari semalam.Macam  x percaya pun ade..takkan la dalam masa 2 hari blh ade perubahan begitu ketara.yang paling ketara saraf2 yang sakit still rase lenguh..badan2 da naik merah-merah..Bak kate kak wani...merah tu tanda toksin dari badan kite..haaa..byk nye...lagi laa semangat nak pakai nak tgk tanda merah tu lagi..rase gatal2 jangan cakap laa..tapi untuk sihat ku tahan jua...

Emm..cukup la untuk harini..dariwsy da buat perangai..sepahkan umah...So kepada yang berasa ingin tahu pasal korset yang mengagumkan ini..jangan segan silu email saya ni orengurlcorner@gmail.com atau hubungi saya di 017-9728498 okey?x beli pun xpe..just nak share dengan anda yang berminat nak tahu.

Monday, 9 January 2012

alhamdulillah..korset da sampai

       Assalamualaikum buat semua pembaca..harini saya sangat gembira sebab korset yang idam-idamkan da sampai..banyak pengalaman yang ditempuh si pengantar sblm sampai ke rumah ni hah.nak anta korset makanmasa 2 hari sebab cari umah x jumpe.Hari ke2 baru kol bgtau smlm da cari tp x jumpe.alahai..nape x kol time x jumpe tu?takpela lupakan je..yang penting da sampai...
          Sekarang saya tgh pakai :))) sebab x sabar nak tau camane rase pakai PB ni. So far selepas pakai, xde la rase seksa sangat..x selesa sikit je pun.Ibarat "bersusah-susah dahulu..bersenang-senang kemudian".Cuma rase nak kena minum air lebih...rase dahaga. Bagi yang berminat jangan segan2 contact saya ye...


bungkusan je..sebab korset saya tengah pakai..