Wednesday, 20 August 2014

PERSONAL TOUCH DENGAN CDM HAZAWANI DI CYBERJAYA :)

Alhamdulillah..selesai personal touch dengan Cdm Hazawani malam ni..rasa macam tak boleh nak tido..perasaan itu datang kembali :)) macam-macam dalam kepala ni ha..hehehe...suami balik terus mintak nak pinjam laptop sebab ipad anak guna.Nak ambik kang tak pasal-pasal menggamuk sakan hamba Allah tu...Alhamdulillah kali ni tahap kelakuan Dariwsy boleh tahan..macam faham-faham je ibu die nak menuntut ilmu..Syukurr..



 
Kebetulan waktu nie suami belum balik kerja so tak lah rasa bersalah sangat nak beri focus lebih pada leader kan hihihi...Harap balik Terengganu nanti tindakan boleh berjalan dengan lancar..Amin. Bersyukur sangat dapat leader yang tak pernah putus asa bagi semangat kat protégé yang jauh di mata..lagi-lagi kalau dia tahu protégé dia ada datang KL jarang sekali dia tolak pelawaan kalau nak di ajak berjumpa . Bukan apa, leader ni dah macam "mak"kita..kadang kita perlukan nasihat,tunjuk ajar, semangat dan kadang kata-kata positif yang semakin berkurangan pada diri kita. 
 
sempat jugak ber "selfie dengan mama n Dariwsy

 
Darwisy nak ambik aua positif auntie wani sikit :)

 
akan ku buktikan sesuatu padamu kak wani...semoga Allah perkenan..Amin