Tuesday, 11 November 2014

MUT Hai O ke 22 meraikan CDM kesayangan kami CDM Hazawani


cantik tak kak CDM kami?? secantik peribadinya :)) walau jauh di Terengganu dan sedikit ralat tak dapat sama- sama team The Royals raikan "ibu" kami sorang nie..tapi dapat tengok setiap gambar yang di kongsi team, memang teruja..apatah lagi yang berada kat sana kan..time macam ni la kita akan nampak sorang2 all out bergaya..yelah sekali setahun..harus la melaram habis la kan...
Dengar cerita ramai ajak ka kwani bergambar,wah! dah macam selebriti la plak mak kami sorang nie..happy for her..bangga sangat dengan Cdm wani nie..semangat dia..cara dia jaga mama dia.hmm..sape2 je yang dapat lihat sendiri memang memberi inspirasi, alia pun tak terkecuali...



nak tengok video tak?? jom! tapi sori video ni akan buat kepala anda terteleng hahha!!!



nampak tak kain meleret kak wani?time ni rasa terpegun je tgk kain meleret Cdm wani hmm...











nampak tak abg syed dengan macho nya main cekup je bunga tu? itulah namanya lelaki sejati hahha!!



Dapat belon We Love You dari team Royal :)




Antara Team The Royals


bergambar kenangan dengan gambar CDM Hazawani :)








kak ifa  yang selalu meletop!


pasangan hani erlisya a.k.a lina dan suami hairul
sua tengok semangat suami isteri ni :)


CDM wani sempat belanja mana yang hadir di royal lake club.best kan...



Antara hadiah yang CDM wani dapat tak ketinggalan kain Nozi Batek yang sempat alia kirim pada auntie zai. harap kak wani suka :) tq auntie!




lina dengan biz partner dari johor zarina


lina dan si comel


kak Sue, kak wani & abg syed


yang paling best Dato' Sheila Majid buat persembahan..company memang belanja terbaik la haha!!! kalau MUT terdahulu company jemput  Misha Omar,  Shila Hamzah..semua yang terbaik..mau tak gembira kan...free pulak tuuuuu...tahun depan sape la lagi kan?hihi berangan je..hahaha!!!


Ok la, habis sini dulu..sebelum tu sekali lagi..Tahniah kak wani !!!!!  nantikan kemunculan anak- anak mu pula :)  hepi buat bisnes boleh bantu orang..bukan setakat membantu diri sendiri je..


:: Pada yang ingin tahu / nak join bisnes bantu orang nie boleh whats app Alia 029 915 6499








No comments:

Post a Comment