Saturday, 24 November 2012

LA PRAISE Forever Young!

 
 
 
VITALIFT SERUM
BOTANICAL STEM CELL
 
La Praise vitalift serum ni memang menjadi sangat pada saya..sangat sesuai dengan kulit saya..terdapat ramuan utama dalam penghasilan vitalift serum ni yang memberi kesan positif pada kulit si pemakai.
 
Sel stem epal  
Memelihara ketahanan sel stem kulit dan melewatkan kemerosotan sel penting.
Memerangi kronologi penuaan disanmping mengekalkan keremajaan dan kesihatan kulit.
 
Sel stem daun Alp Rose
Menggalakkan dan menguatkan ketahanan sel stem kulit.
Memberi perlindungan yang lebih baik untuk kulit khasnya terhadap iklim.
 
 
Ekstrak daun camellia sinensis
Epigallocatechin gallete (EGCG) dalam ekstrak daun Pu-erh bertindak sebagai antioksidan yang membantu meneutralkan radikal bebas.
Disamping itu, dapt mengurangkan serangan radikal bebas terhadap kulit  yang merupakan faktor luaran penuaan kulit.
 
 
 
Terdapat banyak kkebaikan menggunakan serum ni... LA PRAISE  merupakan dimensi baru untuk menegang dan menganjalkan kulit muka.
Memang x rugi beli produk ni sebab keberkesanan yang dapat membuat kulit anda terasa ANJAL..TEGANG..LEMBUT..
Ini kerana..kadang sel kulit ni jadi kering...thu je la kan cuaca sekarang ni x menentu..bila asyik kering..kurang penjagaan..sel kulit jd kurang aktif...akan nampak kulit kita akan jadi x bermaya sedih kan :(
TAPI..dengan LA PRAISE VITALIFT SERUM nie..dpat membantu mengaktifkan balik sel2 kulit yang tak aktif DIMANA.. dapat mengembalikan keseimbangan lembapan kulit dan keseimbangan pH. Kulit pun secara x langsung akan jadi lembut..dan licin..gebu pun.. :)) happy dengar kan..
Serius x cakap sembarangan ok..sebab  saya dah try produk nie..dan TERBUKTI KEBERKESANAN!
 
 
HARGA AHLI : RM 90.00
HARGA BUKAN AHLI  : RM108.00
 
 
 
BERMINAT?? HUBUNGI SAYA YE...
kalo ber emel pun ok..nak ber "whatsapp pun ok
 
dijmput view blog orengurlcorner.blogspot.com..tapi saya x update pasal la praise lagi..hihiihi

Thursday, 22 November 2012

BERUBAH LAGI..HMMMM


SAKIT TANGAN MENJELMA KEMBALI DI KALA HUJAN LEBAT


Adoi sakit bertandang kembali..bila hujan lebat apatah lagi..berurat kembali tapi camera x berapa nampak..SEMALAP perasaan tuannya juga agaknya malam nie...

sakit blakang pun nak juga datang sekali..apa daa... huhuhu...dapatkah aku bertahan kalau setiap hari macam nie? without KORSET PREMIUM BEAUTIFUL mesti sakit bertandang..Tiba2 teringat tengahari tadi katalog COSWAY sampai terbaca BIO GLUCOSAMIN mmg sesuai untuk sakit sendi..ntah produk baru or lama baru perasan...



Gambar diambil dari laman web COSWAY...Belum cuba lagi nie..baru terfikir nak cuba..mana tau kurang sket kesengalan dan kelenguhan kat tgn kanan nie..



Kredit kepada syirawahab27.blogspot.com untuk ayat ni..mohon untuk share ye..

Tanpa ujian yang diberi kita takkan belajar untuk menjadi lebih kuat..cuma sebagai insan biasa kadang terdeti rasa sayu..tapi bila sedar kembali..ini la yang harus di terima oleh setiap hmba Allah selagi hidup di muka bumi .

Bak kate sebilangan ustaz " Bertuahlah seseorang yang sentiasa diduga selepas habisnya setiap dugaan..kerana golongan itu di pandang Allah..dan KASIHANILAH seseorang itu sekiranya tidak menrima sebarang dugaan dalam kehidupannya..Wallahualam.



#Ambil dari ayat Kim Kardashian #  suka quote ni sebab kita go with the flow lebih memudahkan dan lebih relaks..tapi bukan brmaksud tiada usaha langsung ye...in certain part sahaja..macam apa yang saya rasa skarang..dan ayat di atas sesuai untuk menaikkan lagi rasa lebih mengharigai alam nyata dari alam yang fantasi...huhahuha....taip pun ntah apa2..


Walau apa- apa pun demi kita sekeluarga.. akan cuba positif kan diri..untuk lebih ceria..kesihatan yang lebih baik supaya dapat menjadi seorang isteri yang lebih baik dari sebelum..menjadi seorang ibu yang lebih sabar dengan sleep timing yang setiap hari 3.30pagi..buat ibu pening dan lesu..tapi personality darwisy yg sentiasa ceria dan riang..keletah  buat hilang segala penat..kadang2 ye..hahaha

k la..sampai sini dulu..esok biz mode pulak ye...ni entry luahan haha!! nite..Assalamualaikum.