Wednesday, 18 January 2012

hari ke 9 pakai korset pb

sori..lama x update blog pasal testimonial nie..bz sket ngn anak..suami..ngn bisnes lain..walau masuk pb ni bisnes lain xleh tinggal terus..sesekali kena fokus jugak yg lain...hmm...pasal korset nie..makinhari makin selesa...RASE LAIN KALAU X PAKAI PB DALAM SEHARI..sbb terase postur duduk ..berjalan da lain..tulang belakang pun x sakit lagi...tq so much  jiha..dang..kak wani...


DANGMERDUWANGI  


JIHA N ME


KAK WANI AND ME

sangat berterima kasih kepada mereka kerana x putus2 menyakinkan saya tentang keajaiban korset pb dan for u dang..tq so much sebab sanggup datang umah present kat i..guide i...and jihat..tq so much sbb banyak tlg kak ya jawab soalan yg musykil di hati n luv to be ur biz partner...dan kak dang..tq sbb banyak bg kate2 semangat kat fb..walau x reply ape kadang2 tapi begitu memberi inspirasi dalam diam...korang seme xtau betapa bersyukur dapat knal orang yg sweet simple n nice person ever... 

1 comment:

  1. eh...auntie zai thank you for you also...xde gamba auntie...huhuhu..auntie orang yg sangant passionate yg pernah alia berjumpa...good to know u also

    ReplyDelete