Friday, 20 January 2012

hmm..

Akhirnya dapat jugak la grab something  berjumpa juga dengan DangMerduWangi Sainy yang agak sibuk akhir2 nie...u r such a good biz partner..really...good to know u..very soft spoken..i looiikkee!!!! bile mcm tu mudah kepala otak ni nak trima hahahha!!!terima kasih la sbb belanja makan kamiyg mmg lapar ms sampai tadi..haha..bila datang sinikite p makan sedap2 plak k? iblanja..kite diskas lagi tp kali ni without baby kot haha!! fokus lepas ni nak p kelas..blom berkesempatan lagi sbb terikat dengan hal lain selain korset nie..tapi kelas modal ilmu danproduktetap akan pergi..waktu dan masa je penentu...hmmk la my baby da nngis nak susu..kne type off dulu...daaa.....di bawah ni antara kenangan bersama biz partner..



No comments:

Post a Comment