Thursday, 13 November 2014

ANUGERAH SALES MANAGER (SM) 16 /03 / 2014


Assalamualaikum..


Semalam time tengah update pasal Mut tiba - tiba baru teringat yang alia belum update pun lagi gambar time alia ambik award untuk pangkat Sales Manager (SM). Sebelum nak update ni sempat la terkenang memori indah yang tercipta tu kan..alahai macam lagu shila hamzah pulak hehehe...debaran..teruja..excited..semua ada.lagi ambik award sekali dengan pembantu rumah leader kitaorang CDM Hazawani, yang kitaorang panggil cikina..orang nya memang sempoi habis..mau x sempoi...ayat first masa call alia nak gerak sama- sama.." helo alia  cikina nie, peace yo!" hahhahahahaha!! memang tak boleh blah ,kenal pun tak tapi main peaco yo..peace yo...dengan alia sekali naik teruja tak pasal-pasal hahahah!!! ingatkan naik stage sorang je...rupanya ada geng...

jom kita imbas kembali gambar alia time ambik award pada 16 mac 2014



berdebar tuuu


sempat bergambar kenangan dengan kak isma dan cikina "peace yo" kite hehehe




sempat ajugak ambik gambar suasana dalam dewan..tapi sebelum nak ke sampai kat dewan..sempat posing2 dalam bilik jap hahaha!!


asyik ke kiri ke kanan


berapa kali entah asyik betulkan tudung..sangat puas hati dengan tudung ni..senang..melekat je..  


Pin Sales Manager 
( Kalau di amati ianya hanya sekadar pin .mcam pin ranjer puteri dulu2..tapi kali ni lain sikit..walaupun  sekadar pin  tapi besar makna di sebalik pin ni tau)



sempat la jugak ambik gambar sambil lebar - lebarkan sayap hehe..



nasib baik time ni suami sudi di ajak bergambar kenangan hihihi..



bergambar kenangan antara yang hadir :) 



renungan


main peace2 kejap :)


kenapalah p blok banner belakang tu adoi.hahaha


 

si comel ni ikut je arahan " photographer berbakat  cikina "


si comel tu da mula terkesima hahhaa!!!


Si darwisy time ni baru okey sket..malu2 nak bergambar  :)


merajuk mintak bunga sekejap..alahai..


malu2 bagitau suruh ambik gambar die dan bunga 


last sekali baru redha bagi ibu bergambar dengan bunga..hehee..


p/s : Kenangan ni takkan dapat di beli dengan wang ringgit..jatuh bangun..jatuh...bangkit balik memang berbaloi la dapat naik stage..hanya bermodalkan rm50 sahaja Alhamdulillah alia dapat buat sale  RM 20, 000 time nie..siapa sangka kan ?  yang pasti kena kuat semangat dan sentiasa berjuang untuk kehidpuan yang lebih baik...


Yang berminat nak join bisnes umpama family dan adik beradik yang best ni jangan segan2 pm/whats app/ telegram/we chat /line  Alia 019 915 6499

 : Sesuatu bisnes tak semestinya bermula dengan buat loan..kadang- kadang menimba ilmu,mengumpul ilmu sangat penting jugak.



Kalau ada masa lapang boleh jenguk2 fanpager alia 

fanpage : Soho Biz Mom Alia Aisya 

fb : alia aisya saidi

email : orengurlcorner@gmail.com





















No comments:

Post a Comment